Menjëherë pas ditës Ndërkombëtare të Librit (konkretisht në datën 23 Prill) në ambientet e së Për7tshme do të organizohet panairi i librit të ri dhe të përdorur në datat e mësipërme. Gjithkush është i mirëpritur!

Advertisements