Të premten dhe të shtunën, dt. 24-25 mars, nga ora 10 deri në darkë, Pika pa Sipërfaqe sjell për të dytën herë në Log “Panairin me libra të rinj e të përdorur. Në panair do të ketë libra të rinj me ulje, dhe libra të përdorur në shqip dhe gjuhë të tjera me çmime shumë të lira.

P.s: Kush ka dëshirë përveçse merr libra për vete, mund të pasurojë bibliotekën modeste të Logut duke dhuruar ndonjë libër.

Advertisements