Evente

Këtu mund të gjeni aktivitetet me të fundit të fushave të ndryshme .Qëllimi kryesor është që koha mos të vritet me gjera të kota por të mbushet me art , kulture dhe argëtim.

Rreth Nesh

Ky eshte nje blog ku mund te gjeni aktivitet me te fundit kulturore,artistike ne Tirane por edhe jashte saj.

Advertisements